Hei kauneudenhoitoalan yrittäjä!
Tämä kurssi Facebook-mainoksista on tehty juuri Sinulle.

Tuntuuko, että parhaimmatkaan somepäivityksesi eivät tavoita tarpeeksi potentiaalisia asiakkaita?

Et ole yksin.

Facebookin kautta ei enää tavoita automaattisesti suurta yleisöä. Jos haluat tehdä toimivaa markkinointia, tarvitset ilmaisen näkyvyyden rinnalle myös maksettua mainontaa.

Facebook-mainokset haltuun -verkkokurssilla opastan sinut tekemään Facebook-mainoksia askel askeleelta ja kerron, mitä sinun tulee ottaa huomioon mainoksia tehdessäsi.

Haluaisitko mainostaa kauneudenhoitoalan yritystäsi paikkakunnallasi (tai jopa kaupunginosassasi) asuville ihmisille, jotka kuuluvat tavoittelemaasi asiakaskuntaan? Ilman, että käytät vapaa-aikasi mainoslehtisten jakamiseen tai maksat itsesi kipeäksi lehtimainoksista?

Tai oletko kokeillut jo Facebook-mainontaa, mutta et tiedä mikä meni vikaan, koska tulokset eivät täyttäneet odotuksiasi?

Tällä kurssilla autan sinua tekemään Facebook-mainoksia, joilla sekä tavoitat oikeat ihmiset että tuot kauneudenhoitoalan yrityksellesi myyntiä. Helposti ja kohtuulliseen hintaan.

 

Kuka olen

Hei! Olen Miia Kuisma ja autan kauneudenhoitoalan yrittäjiä saaman enemmän asiakkaita kalenteriin. Koulutukseltani olen sekä markkinointiin suuntautunut tradenomi että kosmetologi.
Omassa hoitolassani markkinointini perustui 90 prosenttisesti sosiaaliseen mediaan ja mainontaan siellä. Se myös toi minulle suurimman osan asiakkaistani. Huomasin kuitenkin, että markkinointi ja varsinkin sosiaalinen media olivat asioita, joiden kanssa monella kauneudenhoitoalan yrittäjällä oli ongelmia. Sen takia lähdinkin kehittämään tätä verkkokurssia.

Tämän kurssin jälkeen tiedät mm.

 • Miten saat enemmän asiakkaita käyttämällä Facebook-mainoksia
 • Miksi et saa haluamiasi tuloksia Mainosta julkaisua -painikkeen avulla
 • Kuinka teet mainostilin itsellesi
 • Mitä ovat mainosten hallinta ja Business Manager
 • Miten rakennat kohderyhmän mainoksellesi
 • Mitä mainoksesi tulisi aina sisältää
 • Miten tehdä uusi Facebook-mainos askel askeleelta
 • Mikä Facebook-pikseli on ja miten voit hyödyntää sitä tehdäksesi mainonnastasi tehokkaampaa

Saat koko verkkokurssimateriaalin heti käyttöösi ja voit käydä sen haluamassasi tahdissa läpi.

Tämä kurssi on sinulle, jos

 • Haluat saada asiakkaita Facebook-mainonnan avulla
 • Kaipaat ohjeita, joissa on mietitty nimenomaan kauneudenhoitoalan yrittäjiä
 • Sinulla on käytössäsi nettisivut sekä nettiajanvaraus

Miten kurssi käytännössä toimii?
Kyseessä on verkkokurssi ja kurssin videot ovat katsottavissasi kurssialustalla. Maksettuasi kurssimaksun saat sähköpostiisi tunnukset ja linkin kurssialustalle. Kaikki kurssimateriaali on käytössäsi heti. Kurssi sisältää yli 3 tunnin verran koulutusvideoita.

Miten voin maksaa kurssin?
Verkkokurssin voi maksaa Bambora PayFormin tukemilla maksutavoilla. Maksutapoina ovat verkkopankki, maksukortit (Visa, Visa Electron, Mastercard), lompakko (MobilePay, Masterpass, Pivo) sekä lasku ja osamaksu (Jousto).

Kuinka kauan kurssimateriaalit ovat käytössäni?
Kurssimateriaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ostohetkestä.

Entä jos ostos alkaakin kaduttaa?
Kurssilla on 14 päivän tyytyväisyystakuu kurssin ostamispäivästä. Mikäli et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, voit ilmoittaa minulle tilinumerosi 14 päivän sisällä ja palautan kurssimaksun sinulle.

Tuliko mieleesi jotain muuta kysyttävää? Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen miia@miiakuisma.fi ja vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Kurssi ei ole tällä hetkellä myynnissä.